WTP Poslovna in promocijska darila vam ponuja

Uvoz iz Kitajske


Potrebujete posebno proizvodnjo, ki jo ne ponujajo EU zmožnosti?

Ali imate v vašem podjetju posebne potrebe po promocijskih izdelkih, oziroma ne najdete ustreznega izdelka za vašo reklamo? Mogoče zaloge niso zadostne ali pa izdelek nima ustrezne barve ali površine za tisk. Lahko vam pomagamo pri pripravi posebne proizvodnje izdelka iz Kitajske ali druge ustrezne države proizvodnje države.

Tudi, če je izdelek le v vaši domišljiji lahko z našo pomočjo pridete do končnega produkta.

Zakaj bi se odločili za nas?

Izkušnje:

V našem podjetju se ukvarjamo s posebnimi proizvodnjami promocijskih in drugih izdelkov že 15 let. Naša izkušena ekipa lahko pripravi individualno proizvodnjo linijo, ki vas bo vodila preko celotnega postopka od zamisli, do dobave. Ideja, začetni izris izdelka, pred-produkcijski vzorec, proizvodnja, pakiranje, testiranje, pregled blaga in nato dostava - je v celoti posrkbljeno iz naše strani, stranka se le odloči, koliko podrobno bo sledila proizvodnji.

Globalni doseg:

Izkoristite našo mrežo zaupanja vrednih proizvajalcev po vsem svetu. Tako ladko dosežemo najboljše cene in konkurenčnost na trgu. Globalni doseg predstavi celotno paleto proizvodnjih procesov, materialov in izdelkov, ki jih lahko ponudimo.

Brez skrbi:

V podjetju skrbimo, da bodo naši izdelki zagotovili kvaliteto in zadoščali EU normativom in regulacijam. Vse proizvodnje so preverjene iz strani naših kooperantov v matičnih državah proizvodnjih linij. Stranki dostavimo ob blagu tudi vso potrebno dokumentacijo. Po potrebi izdelka ali na željo stranke lahko izdelek pošljemo tudi v laboratorije, ki lahko opravijo tudi druge certifikacije (LFGB, ROHS, itd.).

Kaj vam lahko ponudimo?

Posebno oblikovane izdelke namenjene za promocijske ali poslovna darila s tiskom ali drugo prilagoditvijo. Kot primer lahko navedemo le nekaj osnovnih kategorij: vsa vrsta tekstila, pisarniške pripomočke (pisala, zvezki, šilčki itd), pripomočke za delavnice (rokavice, metre, klešče itd.), torbe za vse priložnosti (nakupovalne, za plažo itd.), nahrbtnike, kozmetične torbe, razne igrače (pliš, uganke, puzzle itd.), tehnološke izdelke (USB ključ, slušalke, podlage za miške, itd.)... Vsi izdelki so lahko prilagojeni glede na razne Pantone, RAL in podobne lestvice barv, tiskani z različnimi tehnologijami (sitotisk, UV tisk, vezenje itd.), različni materiali, oblike itd.

Veselimo se vaših povpraševanj. Z nami lahko stopite v kontakt preko obrazca za povpraševanje, e-mail ali telefonsko.

To Top